Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri cihetiyle kapılar ziyan görmez.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kullanılan kapı fitili derunin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim katkısızlanabilir.

Selam, Sakat kasa yangın kapılarımıza ilişkin çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ihtiramlarımızla

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel Yangın kapısı istanbul fi yatı contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması ilkin başlamak üzere kullanma amacına ve kullanan şahsiyet adetsına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift Yangın Kapısı Fiyatları kanatlı yangın bapları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız istanbul Yanggın kapısı fiyatları toptan satış olarak zirda yer yer illere ihtimam vermekteyiz.

Seçilecek kapı dâhilin kapsamlı risk değerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Gerekli sorunaretler ve aydınlatmalar mimarilmalıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen saksılamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Report this wiki page